Golfbolde i høj kvalitet til gode priser er vores motto. Vi genbruger golfbolde af højeste mulige kvalitet til så gode priser som muligt.
Verdens største sortiment
Vi kan stolt tilbyde verdens største udvalg af golfbolde. Over 2000 forskellige kombinationer af modeller, designs og klasser finder du i vores sortiment.
Kvalitet i fokus siden 2010
Vi har i over 10 års tid udviklet en proces, hvor vi genbruger golfbolde på en meget effektiv måde. Vi arbejder med de fineste bolde, og vores kvalitet er i verdensklasse.
Gode priser
Hos os får du altid meget kvalitet for pengene. Genbrugte golfbolde skal ikke koste for meget, og vi stræber altid efter at tilbyde de bedst mulige priser.
Kvalitetsgaranti
Du kan føle dig tryg, når du handler golfbolde hos NJ Golf. Vi tilbyder fuld kvalitetsgaranti på alle vores golfbolde, og du kan gratis returnere dine produkter inden for 90 dage.
Hvem er vi?
NJGolf drives af Niclas Ahlqvist og Jerry Prelog. To iværksættere fra Vårgårda i Sverige, som har opdaget mulighederne inden for genbrug af golfbolde. Sammen med dygtigt personale arbejder vi på at udvikle genbrug af golfbolde til næste niveau.
Kontakt os gerne ved spørgsmål eller overvejelser.