Fordelene ved at handle brugte golfbolde er mange. Med bedre priser og lavere miljøpåvirkning kan du spille de bedste golfbolde til rigtig gode priser, samtidig med at du bidrager til en mere bæredygtig golf.

Hundreder af brugte golfbolde i topkvalitet

Verdens største udvalg af brugte golfbolde

Køb brugte golfbolde >

Større udvalg og flere valgmuligheder

Udvalget af brugte golfbolde er enormt. Her hos NJGolf finder du over 2000 forskellige kombinationer af modeller, farver, designs. Du kan også vælge en specifik årgang for de fleste modeller. Du finder alt fra de nyeste tourbolde som f.eks. Titleist Pro V1, TaylorMade TP5 og Callaway Triple Track til de absolut billigste golfbolde.

Titleist Pro V1 golfbolde i topkvalitet

Brugte Titleist Pro V1 golfbolde i Pearl Grade.

Sådan graderer vi >

Brugte golfbolde i forskellige kvaliteter

Mange af de golfbolde, der bliver væk, er stadig i topform. For at adskille de bedste bolde fra de mere brugte, deles brugte golfbolde op i forskellige klasser. Jo flere klasser, desto mere jævn og bedre kvalitet. Her hos NJGolf sorterer vi bolde i fem forskellige klasser, og vores Pearl Grade er som ny.

Hvilken grade skal man vælge?

Alle vores klasser er prisvenlige og præsterer godt. I vores berømte Pearl Grade er bolde som nye. A- og B-grade indeholder fine bolde til rigtig gode priser. De lavere klasser C og D-grade er meget prisvenlige bolde, hvor man klart kan se, at bolde er brugte, men spillekvaliteten er stadig god. Perfekt til en venskabsrunde eller træningsbolde.

Brugte golfbolde i høj kvalitet

Brugte golfbolde til kampagnepris

Ugens tilbud >

Golfbolde til virkelig gode priser

Det er meget prisvenligt at spille med brugte golfbolde. Hvor meget du sparer sammenlignet med nye golfbolde varierer afhængigt af model, årsmodel, design og grade. De laveste priser finder du i vores billige golfbolde kategori. De bedste kampagner findes på vores UDSALG side.

Hurtig levering og smidige køb

At handle brugte golfbolde online er meget nemt. Leveringstiden hos NJGolf er kun 1-2 dage og vi sender din ordre senest den næste hverdag. Købet gennemføres nemt med enten kort, mobilepay eller faktura.

Brugte golfbolde, et miljøvenligt valg

På og omkring golfbanerne findes millioner af golfbolde, mange af dem er i meget fin stand. At samle disse bolde op og genbruge dem er indlysende. Det bidrager både til et renere miljø og reduceret nyproduktion.

Kvalitetsgaranti

Du kan føle dig sikker, når du handler brugte golfbolde hos NJGolf. Med vores kvalitetsgaranti kan du nemt og gratis returnere boldene og få fuld refusion, hvis du ikke skulle være tilfreds med boldenes kvalitet.