Vi hos NJ Golf ønsker at give vores kunder den højest mulige service og vi arbejder med nedenstående købsbetingelser. Gennemført ordre betyder, at du accepterer vores købsbetingelser. Alle varer forbliver NJGOLFs ejendom, indtil fuld betaling er foretaget. Priserne er inklusiv moms med 25%. NJGolf forbeholder sig retten til at annullere et køb, hvis der er mistanke om svindel. Vi tager forbehold for mulige prisfejl, slutsalg, lagerfejl, leveringsforsinkelser etc. i det omfang det er tilladt i henhold til gældende forbrugerlovgivning
Håndtering af persondata og sikkerhed
Når du køber hos os hos NJGOLF, accepterer du, at vi må gemme dine persondata og bruge dem til målrettet markedsføring via e-mail, SMS og andre kanaler. Vi bruger personlige oplysninger, som du giver os, for at give dig god service ved gentagne køb. NJ GOLF beskytter dine personoplysninger i henhold til persondataloven.
De personlige data, som vi gemmer i vores kundedatabase er:
For-og efternavn
CPR-nummer
Adresse
Email adresse
Telefonnummer
Betaling
Klarna

I samarbejde med Klarna tilbyder vi følgende betalingsmuligheder.
Betaling foretages altid til Klarna:

  • Klarna Faktura: Betalbart inden for 14 dage efter fakturadatoen. Fakturaen udstedes ved forsendelse af varerne og sendes pr. e-mail. Fakturavilkårene findes her.
  • Klarna Delbetaling: Med Klarnas finansieringsservice kan du betale dit køb fleksibelt i månedlige rater, der udgør mindst 1/24 af det samlede beløb (dog mindst 6,95 EUR). Yderligere oplysninger om Klarna Delbetaling, herunder vilkår og europæisk standardinformation om forbrugerkreditter, findes her.
  • Sofortüberweisung
  • Kreditkort (Visa/ Mastercard)
  • Direct Debit
  • MobilePay
Betalingsmulighederne tilbydes via Klarna Checkout. Yderligere oplysninger og brugsbetingelser for Klarna Checkout findes her. Generel information om Klarna findes her.
Dine personoplysninger behandles af Klarna i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning og som angivet i Klarnas databeskyttelsespolitik her.

Levering
Alle ordrer afgivet på hverdage før kl. 12.00 afsendes samme dag, ordrer afgivet efter kl. 12.00 afsendes næste hverdag. Hvis din ordre ikke kunne sendes til tiden, på grund af en fejl, kontakter vi dig, og du har herefter ret til at fortryde dit køb.
Vi sender dine varer med Posten. Alle pakker leveres til nærmeste udleveringssted. Leveringstiden er normalt 1-2 hverdage, normalt skal din ordre være leveret næste hverdag efter den er afsendt. Vores fragtpriser er 49 kr. Køber du varer for mere end 600 kr., dækker vi fragtomkostningerne.
Altid gratis retur og åbent køb i 90 dage
Vi hos NJ Golf tilbyder dig 90 dages åbent køb og du skal ikke betale noget for at sende din vare retur til os. Vi dækker forsendelsesomkostningerne. Varen skal sendes tilbage i væsentlig uændret stand, ellers gælder fortrydelsesretten ikke. Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du kontakte vores kundeservice.
Klage
Hvis en vare er forkert, bedes du kontakte os for yderligere instruktioner. Et defekt eller beskadiget produkt skal reklameres inden for 14 dage. Ved returnering af et defekt eller beskadiget produkt er NJ Golf ansvarlig for forsendelse og emballage.
Uafhentede pakker
Såfremt pakken ikke afhentes på udleveringsstedet, har NJ Golf ret til at opkræve 100 DKK. hos kunden. Gebyret opkræves for at dække returneringsomkostninger og håndtering af forsendelsen.
Force Majeure
Vi kan ikke holdes ansvarlige for begivenheder, der opstår uden for vores kontrol. Begivenheder omfattet af Force Majeure er f.eks. krig, naturkatastrofer, strejke og brand. Men ikke begrænset til disse begivenheder. NJ Golf HB er ikke ansvarlig for yderligere omkostninger som følge af forsinket levering under force majeure situationer.